Digitale oppføringer

DIGITALE OPPFØRINGER

Med Google Min bedrift blir bedriftsinformasjonen din satt inn i Google Søk, Maps og Google+, slik at kundene kan finne deg uansett hvilken enhet de bruker. Gi kundene dine  riktig informasjon til riktig tid – enten de trenger kart med veibeskrivelser til bedriften din, åpningstider eller et telefonnummer.

Hvordan kan vi bistå?
Vi hjelper deg å profesjonalisere oppføringen slik at du får maksimalt utbytte. Sliter du med få eller dårlige anmeldelser? Vi viser deg hvordan du enkelt innhenter anmeldelser fra fornøyde kunder på en minst mulig påtrengende måte. Vi kan også hjelpe deg å respondere på eller "glatte over" negativ omtale. Vi kan ikke fabrikere resultatet, men vi kan noen andre triks...


ANMELDELSER PÅ NETT

Anmeldelser er kraftfulle. Nå lanserer Google sin egen tjeneste for innhenting av anmeldelser - og linker det til Google Søk, Maps, Min bedrift og Adwords!

Hvordan påvirker det min bedrift?
Google dominerer i søk på alle enheter i Norge. Når du søker etter en bedrift vil Google vise deg nettsiden, Google+ siden, Google Maps oppføringen og annen relevant informasjon som telefonnummer, åpningstider og anmeldelser.

Du bør passe på at denne informasjonen til en hver tid er oppdatert og korrekt. Videre bør du aktivt be dine fornøyde kunder om å gi deg tilbakemeldinger, både på Google og Facebook. Anmeldelsene vil i mange tilfeller være en potensiell kundes eneste pekepinn, og er naturligvis svært virkningsfulle.

SYNLIGHET I SØK

Den neste kunden din er kanskje bare et klikk unna. Når du kommer deg på Google, gjør du det lettere for kundene å finne informasjon om bedriften din på nettet, som for eksempel åpningstider, kontaktinformasjon og veibeskrivelser.

Hvordan øker jeg eksponeringen?
Det finnes grovt sett to typer synlighet - organisk og betalt. Organisk synlighet er din naturlige rangering i søk og kan forbedres med målrettet SEO. Alternativt kan man betale for en topp-plassering på spesifike søkeord og fraser. Les mer om hvordan du øker synligheten din med betalt plassering i Google-søk

Vi anbefaler gjerne en kombinasjon av de to teknikkene for best mulig effekt. Avtal tid med en kundeveileder så forklarer vi gjerne hvordan dette fungerer.
Share by: