Konkurransefortrinn

Bare det beste er godt nok!

Opplev suksess på digitale flater med visuelle konsepter som appellerer og digitale verktøy som øker produktiviteten.

Fordeler ved å bruke oss


Spar tid

Vi er forhandler av en rekke digitale produktivitetsverktøy som vi mener er best. Dette er verktøy vi har testet og bruker internt i organisasjonen.

Øk omsetningen

Med målrettet annonsering på Fb og Google kan vi hjelpe deg å øke både omsetningen. Vi benytter Fb og Googles egne annonseverktøy og samkjører med offline aktiviteter

Support 24/7

Vi har folk på jobb hele døgnet. Ved behov kan vi stille med support hele døgnet og på helligdager. Supportavtaler kan skreddersys.

Intuitive løsninger

Gode løsninger må også være enkle å bruke. Teknologi som benyttes bør også ha en stor kundebase slik at løsningen ikke blir raskt utdatert. Dette er noe mange ikke tenker på.

Din suksess er vårt mål


Enten du trenger en nettside, kampanjeside eller Adwords-kampanje er målet å maksimere effekten av pengene du bruker. Du vil måtte prioritere hvor mye du vil sette av til f.eks design, SEO, markedstiltak etc. Hvis du forteller oss målet ditt skal vi gjøre vårt beste på å få deg dit. Vi har et bredt spekter av tjenester og kan ofte bistå på mange andre måter enn det som er opplistet.

Våre kjernetjenester er design av nettsider, kampanjesider, online booking og markedsføring i digitale kanaler. Vi kan også bistå med digitale oppføringer, skybaserte bedriftsverktøy eller en iPhone/Android-app som lar deg kommunisere bedre med kundene dine. Vi tar oss tid til å sette oss inn i hver enkelt kundes situasjon for å være best mulig i stand til å hjelpe.

Share by: