Referanser

Hadsel kommune

OPPDRAG: I 2017 fikk vi i oppdrag å digitalisere servicetorget til Norges første kommune. Hadsel ønsker at innbyggere skal kunne booke ledig tid hos kommunens saksbehandlere på hjemmesiden sin. De ville også å se på andre løsninger som bl.a. en app for å forenkle kommunikasjonen mellom innbygger og saksbehandler. Vi er svært stolte av resultatet. 

Digitalt Servicetorg™ er et selvbetjent, nettbasert system som lar innbyggere booke avtaler med saksbehandlere og øvrige ansatte i kommunen. Et bookingsystem med integrasjoner som epost/SMS-varsling, CRM-system og egen iPhone/Android App - designet for å automatisere oppgaver og effektivisere hverdagen til de ansatte.


Viking Redningstjeneste

Bookingsystem, webportal og SMS-varsling
Viking ønsker å tilby kundene sine og skifte dekkene dine - der du er og når det passer best, enten du er på jobb eller hjemme. Ytterligere tjenester skal kobles til. Til dette trenger de et solid bookingsystem, en presentabel webportal og et API som sender data til kundens CRM. Kombinert med automatisk utsendelse av SMS-påminnelser i forkant av avtaler og for å bekrefte avtaleforespørsler - blir dette en "alt i ett" løsning som er både pålitelig og enkel og administrere. 

Viking Bookingsystem

storyline-web-app-mobilside

Butlern Catering

OPPDRAG: Butleren Catering kjøpte sin første nettside av oss i 2012/13. Kort tid etter fikk vi også jobben med å oppgradere nettsiden til restauranten Consenzo. I 2017 kontakt John oss for å implemente en betalingsløsning. Han ville at kunder skulle kunne betale for bestillingene sine direkte på nettsiden sin.

Vi designet en ny nettside og hadde svært gode bilder å jobbe med. Det gjør jobben vår mye enklere. Kunden ønsket å ha kontroll på egen nettbutikk, derfor falt valget på Ecwid. Sjekk gjerne det ferdige resultatet med linken under.


Consenzo Brasseri

OPPDRAG: Consenzo gav oss oppdraget med å designe ny nettside med tilpasset alle moderne enheter. Løsningen skulle være brukervennlig, både for publikum og for å sette innehaveren i stand til å oppdatere nettsiden sin selv .

LØSNING: Nettsiden fungerer like bra på PC som nettbrett og mobil. Innehaveren kan enkelt oppdatere menyen og prisene sine eller opprette kampanjesider under høytider.

RESULTAT: www.consenzo.no
Consenzo-responsive-design-nettside

storyline-web-app-mobilside

Storyline Studios

OPPDRAG: Storyline fikk stadig klager fra kunder om at nettsiden deres var håpløs å navigere fra mobil. Vi designet en fargerik mobilversjon i selskapets kjenningsfarger.

LØSNING: Vi designet en mobilside. Når noen besøker nettsiden fra mobil blir de automatisk videresendt til den mobilvennlige versjonen av siden. Se før-/etterbilde.

RESULTAT:  m.storyline.no

Vikshagen

OPPDRAG: Vi har jobbet med Ringerike Eiendomsutvikling tidligere og satte stor pris på at han kom til oss med det nye prosjektet sitt Vikshagen. Løsningen skulle være brukervennlig, både for publikum og for å sette innehaveren i stand til å oppdatere nettsiden sin selv .

LØSNING: Nettsiden fungerer like bra på PC som nettbrett og mobil. Innehaveren kan enkelt oppdatere  f.eks prislista selv.

RESULTAT:  www.vikshagen.no
Vikshagen-responsivt-design-nettside

flick-web-app-mobilside

Flick Anticimex (Australia)

OPPDRAG: Etter å ha mobiltilpasset nettsiden til den norske søsterorganisasjonen deres fikk vi jobben med å gjøre det samme for Australia.

LØSNING: Det er satt opp en dedikert mobilside i påvente av responsivt design. Finn den nærmeste av 19 avdelinger over hele Australia med gps-posisjonering. Forbedringen i brukervennlighet kan du selv vurdere på før-/etterbildet.

RESULTAT:   au.anticimex.com

Ryenklinikken

OPPDRAG: Vi fikk i oppdrag å designe ny nettside tilpasset alle skjermstørrelser. Vi har også søkemotoroptimalisert nettsidene og satt opp Adwords kampanjer for Ryenklinikken.

LØSNING: Nettsiden fokuserer på brukervennlighet, også for eldre pasienter. Timebestilling må være enkelt og intuitivt. Vi mener at resultatet snakker for seg selv.

RESULTAT:   www.ryenklinikken.no
Ryenklinikken-responsivt-design-nettside

Butleren Catering

OPPDRAG: Vi har tidligere jobbet med John på nettsiden til Consenzo, og etter mye bytting av bilder var vi endelig i mål.

LØSNING: Nettsiden tilbyr catering og skal derfor friste med gode matbilder. Løsningen er naturligvis tilpasset alle enheter.

RESULTAT:   www.butlern.no
Butleren-Catering-ny-nettside

Anticimex Norge mobilside

Anticimex Norge

OPPDRAG: Store selskap som Anticimex og Scania kan ofte ende opp med gammedags nettløsning fordi selskapene kan insistere på at endringer skal gjøres likt i alle land - samtidig. Når vi oppdaget at Anticimex ikke hadde en brukervennlig løsning på mobil foreslo vi en web-app som midlertidig løsn. 

LØSNING: Vi designet en web-app slik at folk kan besøke bedriftens nettside fra mobil, i påvente av responsivt design. Forbedringen ser du på før-/etterbildet.

RESULTAT:  no.anticimex.com

Bogstadveien.no

OPPDRAG: Etter å ha inngått samarbeidsavtale med Majorstuen og Bogstadveien næringsforening har vi utført en rekke forbedringer på nettstedet Bogstadveien.no 

LØSNING: Det er lagt til søkefunksjon i kart over butikke og ryddet CSS slik at siden skalerer slik en responsiv nettside skal.

Bogstadveien Responsivt Design

Råd-og-regnskap-mobilside

Råd & Regnskap

OPPDRAG: Nettsiden til selskapet var svært lite brukervennlig på mobil. Vi foreslo å pakke innholdet i en web-app og fokusere på hva som var nyttig info for mobilbrukere.

LØSNING: Vi designet en mobilside og krydret løsningen med en rekke enhetsspesifikke funksjoner som f.eks. muligheten til å ringe hvem som helst av de over 50 ansatte, med et enkelt klikk på "ring meg" knappen i oversikten.

RESULTAT:  m.rr-a.no

Mamo Sushi

OPPDRAG: Mamo Sushi ønsket en ny nettside i forbindelse med åpningen av ny avdeling på Grünerkøkka. 

LØSNING: Nettsiden ble bygd i Wordpress CMS, og siden skalerer perfekt uansett skjermstørrelse. 

RESULTAT: www.mamosushi.no
Mamo-Sushi-mobiltilpasset

garbo-mobiltilpasset

Garbo

OPPDRAG: Nettsiden til Garbo trengte en mobiltilpassing. Nettsiden skal trolig oppgraderes til nettbutikk.          

LØSNING: Det er designet en enkel og brukervennlig mobilside som gjør det lett å kontakte butikken eller kikke på utvalget.

RESULTAT:   m.garbo.no

Oslo Handelskammer (OCC)

OPPDRAG: OCC ønsket å friske opp sin digitale profil. Oppdraget var å designe ny nettside med responsivt design. Løsningen skulle inkludere INN – International Network of Norway, login for sertifisering av eksportdokumenter m.m.

LØSNING: Nettsiden ble bygd i Wordpress CMS, og siden skalerer perfekt uansett skjermstørrelse. 

RESULTAT:  www.chamber.no
Oslo-Handelskammer-responsiv-design

Scania-YETD-kampanjeside

Norsk Scania - YETD

OPPDRAG: Hvert år avholder Scania en sjåførkonkurranse i ca. 40 land. Vinneren stikker av med en premie på 100.000 Euro til en ny Scania-lastebil. I år ble vi bedt om å designe kampanjesiden og sette opp Analytics.

LØSNING: Den responsive nettsiden er bygd i vårt eget CMS og skreddersydd til hver enkelt enhet - PC, nettbrett og mobil. Nettsiden skal gi en dynamisk brukeropplevelse og skape blest rundt konkurransen.

RESULTAT: www.yetd.no

Norsk Scania

OPPDRAG:  Norsk Scania er en av våre første og største kunder. Vi har mobiltilpasset nettsiden deres og vi senere i oppdrag å bygge en responsiv konkurranseside til den årlige internationale sjåførkonkurransen (www.YETD.no).

LØSNING: Mobilsiden tilgjengeliggjør Scania på en effektiv måte, og den gjør det enkelt å laste ned og spre de viktige applikasjonene som er utviklet for flåtestyring og til å finne nærmeste Scania forhandler. Løsningen er over 3 år gammel.

RESULTAT:  m.scania.no
Scania-mobiltilpasset

OSL-bygg-responsiv-nettside

OSL Bygg

OPPDRAG: OSL Bygg er et ungt og lovende selskap som tar på seg de fleste typer byggoppdrag for både private og næringsdrivende. Da selskapet skulle utvikle ny visuell profil kom de til oss. 

LØSNING: Nettsiden er bygd i vårt eget CMS og skreddersydd til hver enkelt plattform - PC, nettbrett og mobil. Vi har vektlagt ulikt innhold avhengig av den besøkende.Kunder som sitter foran en PC har som regel andre behov enn en som er på farta og bruker mobilen sin. Resultatet er 58% lenger besøkstid!

RESULTAT:  www.oslbygg.no

Bio Office

OPPDRAG:  BioOffice har lagt stor vekt på design, og vi kom sammen fram til at nettsiden burde forbli som den var. Nettsiden trengte derfor derfor bare en mobilvennlig versjon.    

LØSNING: Vi bygde mobilsiden opp med det samme grafiske materialet som nettsiden besto av. Design og utforming måtte matche profilen til BioOffice. 

RESULTAT:  m.biooffice.no
Biooffice-mobiltilpasset

Nettside-responsivt-design-wordpress

Tequila Fasion

OPPDRAG:  Oppdraget var en enkel og responsiv nettside/ blogg i WordPress CMS for å promotere produktene i nettbutikken. Vi lagde også en blogg for Tequila Kayaks.

LØSNING: Bloggen ble bygd på et responsivt WP theme. Siden er lett, elegant og enkel å betjene.


OBOS Kværnerbyen

OPPDRAG:  Vi fikk  i oppgave å mobiltilpasse prosjektsiden OBOS Kværnerbyen. Det var naturligvis viktig at kart og kontaktinfo var lett tilgjengelig for folk i farta.

LØSNING: Ettersom nettsiden allerede fungerte godt på både PC og nettbrett ble det besluttet at nettsiden skulle tilpasses med en enkel mobilside. Vi satte opp trafikkanalyse slik at eiendomsmeglerene fikk verdifull innsikt i besøkstall, hvor trafikken kommer fra og hva som engasjerer besøkende. 

RESULTAT:  Nettsiden er lagt ned og alt innholdet er flyttet til www.obos.no Den gamle siden kan ses HER.
OBOS-mobiltilpasset

KJBR-ny-nettside

Kjøkken & Bar

OPPDRAG: Vi fikk i oppdrag å designe ny nettside tilpasset alle skjermstørrelser. Nettsiden skal speile nytt konsept.

LØSNING: Nettsiden fokuserer på brukervennlighet, også for eldre mennesker. Bordbestilling må være enkelt og intuitivt. Vi mener at resultatet snakker for seg selv.

RESULTAT:   www.kjbr.no

Norwegian-Ukrainan Chamer of Commerce (NUCC)

OPPDRAG:  Vi fikk  i oppgave å mobiltilpasse nettsiden til det Ukrainske handelskammeret. Siden måtte tilgjengeliggjøres for folk i farta. Man måtte også gi en mulighet for de som ønsket å se fullversjonen av nettsiden. 

LØSNING: Ettersom nettsiden allerede fungerte godt på både PC og nettbrett ble det besluttet at nettsiden skulle tilpasses med en enkel mobilside. Noen år seinere fikk vår samarbeids-partner i Ukraina jobben med å gjøre nettsiden responsiv. Dette selskapet lager også nettsider for oss når kapasiteten er sprengt, bl.a. en WooCommerce nettbutikk Flammenco Pizza.

RESULTAT:  Nettsiden kan ses på www.nucc.no
NUCC-mobiltilpasset

Share by: