Synlighet i søk

God rangering på viktige søkeord

SEO gir bedre "organisk/naturlig" synlighet og rangering i søkemotorer som Google
Søkemotorer er en integrert del av dine kunders liv. De bruker søkemotorer til å finne, vurdere og velge varer. Søkemotorer er i dag kritisk for bedriftens økonomiske resultater. Søkemotoroptimalisering gjør deg synlig når noen søker etter dine tjenester og sørger for en strøm av relevant trafikk av potensielle kunder som er på jakt etter det du har å tilby. 

SEO = Search Engine Optimization
Søkemototoptimalisering (SEO) innebærer at man strukturerer og tagger innholdet på en måte som søkemotorene "liker". Riktig utforming er nøkkelen til god rangering i Google, uten å benytte målrettet Google Adwords annonsering. Vi utfører teknisk SEO og hjelper kundene våre med planlegging og utarbeidelse av effektive innholdsstrategier. 

Resultatene er målbare
Alle resultater og endringer i trafikksammensetning kan overvåkes med Google Analytics slik at du kan luke ut inneffektive markedstiltak og gjøre mer av det som fungerer best. Vi setter også opp "click tracking" som loggfører viktige hendelser. 

Vi øker din synlighet i søkemotorene med en langsiktig SEO-strategi som ikke kun er basert på trender og sørger for at en strøm av potensielle kunder finner nettsiden din når de søker etter dine varer og tjenester.
NB: Vi optimaliserer desverre ikke andres arbeide. Tjenesten er kun tilgjenglig for kunder som har kjøpt nettside av oss. 
Share by: