Nettsider & nettbutikker

 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button

NETTSIDE / E-HANDEL

Nettsider med responsivt design betyr at designet "responderer" på skjermens størrelse og tilpasser innholdet automatisk. Responsive nettsider fungerer like godt på mobil som på nettbrett og PC. Løsningen lar deg publisere oppdateringer for alle typer enheter samtidig - raskt, enkelt og intuitivt.

Hvordan fungerer det?
Designet "responderer" på skjermstørrelsen til besøkende og tilpasser tekst og bilder automatisk. Responsivt design er et opplagt valg dersom du ønsker å friske opp din eksisterende nettside.

Fordeler med responsivt design:
Du publiserer til alle enheter gjennom ett grensesnitt, som forenkler vedlikehold og oppdatering av innhold. Denne teknikken regnes også som "best practise" av Google og vil oppnå noe bedre plassering i deres søkeresultater. Du vil få en nettside som vil stå seg i mange år.

Andre fordeler med å bruke oss:
Som kunde hos Step2web fortjener du at nettstedet ditt er beskyttet mot hackere og skadelig programvare. Derfor er vi stolte over å kunne tilby god sikkerhet med SSL-kryptert informasjonsutveksling, backup med skylagring & antivirus scanning. Vi installerer og oppdaterer SSL-serfikater og gjør deg godt i stand til å oppdatere tekst og bilder på egen nettside. Hos oss skal du føle deg godt ivaretatt. 

"Simplicity  is the ultimate sophistication"

- Leonardo da Vinci  

Share by: