Google Adwords

GOOGLE  ADWORDS

Bli sett av kundene i det øyeblikket de søker på Google etter nettopp det du tilbyr. Du betaler ikke for visning av annonsene, bare når en potensiell kunde aktivt klikker på annonsen din.

Hvordan fungerer det?
Adwords lar deg plassere nettsiden din øverst på første side i søkeresultatet når noen benytter søkeord og fraser som beskriver dine varer og tjenester. Med Adwords kan du vise annonser til potensielle kunder som søker etter nettop dine varer eller tjenester. Annonseringen kan avgrenses geografisk slik at du unngår å betale for eksponering i områder du ikke har virksomhet.

Hva er fordelene har Google Adwords?
  • La bedriften din bli funnet på Google av folk som søker etter akkurat det du tilbyr
  • Du betaler ikke for å vise annonsene dine, kun når noen aktivt klikker på annonsen din
  • Annonseringen kan avgrenses geografisk, f.eks. mot kunder i en bestemt radius fra bedriften
  • Du har full kontroll på kostnader og kan justere dagsbudsjett etter behov

Geografisk målretting

Adwords lar deg annonsere lokalt, regionalt og globalt. Med geografisk målretting slipper du å betale for annonsering i områder hvor du ikke har virksomhet.

Treff kunder i kjøpsmodus

På Internett uttrykker potensielle kunder tydelig hva de søker etter. AdWords lar deg målrette annonsene mot folk som søker aktivt etter dine produkter og tjenester. 

Stopp, start, pause, test

Med Google AdWords kan du når som helst finjustere annonsene dine, endre budsjett, prøve nye søkeord, pause kampanjen og starte den på nytt – helt gratis.

Vi pleier å si at det du ikke vet kan du få veldig vondt av. Nøkkelen til å lykkes er grundig måling. La oss sette opp din Adwords-kampanje og få gratis oppsett av Google Analytics på kjøpet.
Share by: