Butleren Catering lanserer netthandel

  • By Jonas Kulland
  • 10 Jun, 2017
Butleren Catering kjøpte sin første nettside av oss i 2012/13. De hadde da en forferdelig utdatert webside, noe som også gjaldt restauranten og utestedet deres Concenzo. Vi lanserte raskt to nye respektable firmasider som dere kan se under:

Kan omsetningen økes ved å ta betalt direkte på nettsiden?

John innså at mye manuelt arbeid kunne automatiseres ved å ta direkte betalt for bestillingene sine på nettsiden sin. I 2017 kontaktet han oss derfor for å legge til en betalingsløsning. Vi gjorde også endel endringer i design & utforming. Løsningen er helt ny så vi kan ikke kommentere på effekten enda, men vi er trygge på at dette er en løsning de vil bli fornøyd med.

Step2web | Blogg

By Jonas Kulland 01 Oct, 2017
Viking Redningstjeneste ønsker å tilby kundene sine dekkskift, enten du er på jobb eller hjemme. Ytterligere tilleggstjenester skal kobles til etter hvert. For å få til dette trenger de et solid bookingsystem, en presentabel webportal og et API som sender data til Vikings CRM-system. Med integrert SMS-gateway kan du enekt varsle kunder og ansatte og nye avtaler eller kanselleringer. Automatisk utsendelse av SMS-påminnelse i forkant av avtaler og SMS for å bekrefte avtaler er bare noen av fordelene vi tilbyr. 

Vi tilbyr med andre ord en "alt i ett" løsning som er både pålitelig, brukervennlig og enkel å administrere.
By Jonas Kulland 10 Jul, 2017
I april 2017 fikk vi i oppdrag å digitalisere servicetorget til Hadsel kommune. Hadsel ønsker at innbyggere skal kunne booke ledig tid hos kommunens saksbehandlere på hjemmesiden sin. De ville også å se på andre løsninger som bl.a. en app for å forenkle kommunikasjonen mellom innbygger og saksbehandler. Vi er svært stolte av resultatet. 

Digitalt Servicetorg™ er et selvbetjent, nettbasert system som lar innbyggere booke avtaler med saksbehandlere og øvrige ansatte i kommunen. Et bookingsystem med integrasjoner som epost/SMS-varsling, CRM-system og egen iPhone/Android App - designet for å automatisere oppgaver og effektivisere hverdagen til de ansatte.
By Jonas Kulland 10 Jun, 2017
Butleren Catering kjøpte sin første nettside av oss i 2012/13. De hadde da en forferdelig utdatert webside, noe som også gjaldt restauranten og utestedet deres Concenzo. Vi lanserte raskt to nye respektable firmasider som dere kan se under:
By Jonas Kulland 11 May, 2017
Vi har gjennomført en oppgradering som vil gi deg som bruker mange nye fordeler. Vi har fokusert vår innsats på:

  • Hastighet  - Det nye redigeringsverktøyet laster 40% raskere. 
  • Nye funksjoner - Nye fonter, widgets, galleri og mer fleksibelt design. 
  • Ombygd i React - Vi benytter en ny type Javascript-bibliotek som er utviklet av Facebook, kalt  React framework , som vår kjerneteknologi.
By Jonas Kulland 01 Feb, 2017
Det er mulig å se når noen åpner epostene dine, om de videresendes og om hvor mange ganger noen klikker på linkene i eposten. Dette er nyttig å vite enten man sender et pristilbud eller en epost til en kollega.
By Jonas Kulland 10 Jan, 2017
Er du lei av å skrive de samme epostene gang på gang, eller klippe og lime tekst fra et dokument? Nå kan du lagre epost-maler i Gmail med en prøvefunksjon vi har testet.
By Jonas Kulland 20 Nov, 2016
Du kan sende elegante html-eposter rett fra Gmail. Sender du noen eposter gjentatte ganger, f.eks. en velkomst-mail, oppfølgnings-mail, reklame-eposter - hvorfor ikke bruke litt tid på å gjøre de tiltalende. I denne artiklen skal jeg vise deg hvordan du sender HTML epost fra Gmail. Vi skal også se på hvordan du lagrer epost-maler og sprorer eposter du sender.
By Jonas Kulland 01 Sep, 2016
Å bli funnet av dem som søker etter dine tjenester eller produkter er viktig. SEO (Search Engine Optimization) innebærer at man strukturerer og merker innholdet på nettsiden på en måte som gjøre det lett for søkemotorer som Google å indeksere innholdet. Det vil samtidig påvirke din rangering når noen foretar et søk som beskriver dine tjenester.
By Jonas Kulland 10 Jul, 2016
Første gang jeg prøvde LastPass var forventningene mine beskjedne. Trengte jeg virkelig dette? Kunne jeg ikke bare bruke samme passord over alt? Kunne jeg ikke bare sende nytt passord på e-post som jeg alltid gjorde når jeg hadde glemt et passord? Jeg kom fort på bedre tanker...

Slik fungerer det: LastPass husker alle dine passord og brukernavn. Når du først har logget på LastPass fyller programmet automatisk ut brukernavn og passord på alle innloggingssider du måtte besøke. Du trenger dermed bare ett hoved-passord som husker alt for deg.

Sikkerhet: Den kanskje største fordelen ved å bruke et kryptert passord-velv som LastPass er økt sikkerhet. I stedet for å lagre passord i nettleseren, slik folk flest gjør, blir passordene dine beskyttet med et "master passord" som du setter. 

Produktivitiet: Det første jeg merket var økt produktivitet. Aldri mer behøvde jeg prøve passordet flere ganger eller sende nytt på epost.

Gratis-versjonen har alt du trenger:  Dette er en sannhet med modifikasjoner. Du får tilgang til alle funksjoner på PC og nettbrett i gratis-versjonen, men dersom du ønsker LastPass på mobil må du oppgradere til premium.

Jeg har brukt LastPass i ca.2 år nå, og den siste tiden har jeg oppdaget verdien av å ha tilgang til LastPass (alle mine passord og brukernavn) også på mobilen. Dersom du ønsker LastPass appen til mobil må du ut med 12 USD per år - alså ikke noe skremmende sum!

Du kan laste ned gratis-versjonen her .
By Jonas Kulland 01 May, 2016
Med Jing fra TechSmith kan du enkelt ta skjermbilder eller video av PC-skjermen og dele med andre. Dette er svært praktisk hvis man skal forklare en problemstilling til IT-support, kommunisere en visuell endring på nettsiden sin eller lage en kjapp explainer-video.

Programmet er gratis og kan lastes ned her:  https://www.techsmith.com/download/jing/
More Posts
Share by: